Välkommen till vårt hem för asiatisk fusionmat och modern gin-kultur! Vi serverar de flesta av våra rätter i mindre portioner, vilket ger dig möjlighet att prova och dela nya spännande smaker. Njut av resan!
Pramot klev in i ett restaurangkök första gången redan som tonåring i Bangkok och har sedan dess gjort en livslång upptäcktsresa i den asiatiska mat traditionen. Med en klassisk skolning i grunden har han de senaste åren utvecklat modern en egen helt unik fusion stil. På Copper Club leder han vårt fantastiska köksteam med en ofelbar känsla för kvalitet, estetik och förstklassiga råvaror.
Bird har gjort en spikrak resa från klarhet till klarhet i den svenska sushi-världen. Han upptäckte sitt matintresse redan som 13-åring och sökte sig till restaurangernas förtrollade värld så fort han kunde. Skolad av mästare har resan tagit honom från bl.a. Råkultur, Aki och Indio Kitchen hem till oss. Här bjuder han nu på sin version av hantverksmässig, innovativ fusion-sushi i premiumkvalitet.